Per Asperen ad astra (werktitel)

Welkom in de etalage van de Werkplaats Waterlinies. Hier zie je een aantal uitgelichte projecten. Ga naar de Werkplaats voor alle projecten, deelnemers en discussies.    Naar de Werkplaats

Participatieproject waarin de omgeving gestimuleerd wordt in de vrijtijd zelf kunst en cultuur te maken en zich met het erfgoed te verbinden. Te denken valt aan muziek, dans, urban art, storytelling en tradities.

Het doel is om de omgeving van het Fort bij Asperen meer te betrekken bij deze plek. Deze hogere betrokkenheid moet er voor zorgen dat er zich meer vrijwilligers aansluiten. Daarnaast moet deze activiteit ook een stimulans geven aan de Cultuurzondagen die worden georganiseerd door Elly, Fuchs, vrijwilliger. De Cultuurzondagen, zijn vooral muziekactiviteiten, maar dat kan ook een andere invulling hebben.

Ontwikkelgroep: Cascoland, Henri Alles, Marcia Sandee (storytelling), Elly Fuchs (muziek, Cultuurzondagen) curator Holger Nickisch, We werken hierbij samen met Cultuurmakelaar en Cultuurplatform Gemeente WestBetuwe

Gedacht wordt aan 5 of 6 events geconcentreerd in de maanden mei/juni maand en september. In juni is er daarnaast Mooi Linieland vanuit Liniebreed ondernemen en in september de Open monumenten dagen.

Afbeeldingen

Werkplaats project idee locatie

Registreren

Twitter

Op de kaart

0  reacties

Initiatiefnemer

Pact van Ruigenhoek. 

Naar Pact van Ruigenhoek

Start een project

Zoek medestanders, deel je kennis en start een project op Werkplaats Waterlinies.

Start een project hier!

Volg ons via