Toolbox 'Werelderfgoed in de praktijk'

220 keer bekeken 0 comments

Welkom in de etalage van de Werkplaats Waterlinies. Hier zie je een aantal uitgelichte projecten. Ga naar de Werkplaats voor alle projecten, deelnemers en discussies.    Naar de Werkplaats

De Werelderfgoedstatus heeft positieve gevolgen voor het woon- en leefklimaat en voor de economie. Maar het verplicht ons ook om het Werelderfgoed te beschermen. Wat betekent die status nu precies? Wat zijn de ruimtelijke gevolgen? En wat bescherm je nu eigenlijk? De toolbox maakt het duidelijk.

Werelderfgoed zijn betekent niet dat je niets meer mag. Maar er gelden wel voorwaarden voor nieuwe ruimtelijke ontwikkelingen.

De toolbox bevat instrumenten die helpen bij ruimtelijk beleid in (de omgeving van) het Werelderfgoedgebied. We willen daarmee het Werelderfgoed beter op het netvlies krijgen bij iedereen die betrokken is bij ruimtelijke ontwikkelingen. De toolbox bestaat uit informatiematerialen, presentatie, animatie en een inspiratietour. De inhoud van de toolbox is nog in ontwikkeling, dus houd de Werkplaats in de gaten!

Bewustwording en bescherming is niet alleen relevant voor de partners van het Pact van Ruigenhoek. We werken daarom nauw samen met onze partners in de andere linieprovincies.

 

Images

Forten en batterijen NHW

Register

Twitter

On the map

0  Comments

Initiatiefnemer

Pact van Ruigenhoek. 

Naar Pact van Ruigenhoek

Start een project

Zoek medestanders, deel je kennis en start een project op Werkplaats Waterlinies.

Start een project hier!

Volg ons via 

 

 

Cookie settings